Apusenium Guesthouse – numele suna si vechi si nou din prima clipa. Apusenii nostri, usor latinizati, langa englezescul „guesthouse”. Deja gandul ne duce catre ceva frumos si de bun gust, ceva modern, dar cu puternice nuante arhaice.
Da, undeva in Apuseni, prin Codru Moma mai precis, in Catunul Camp Moti (Judetul Bihor), intr-un peisaj de vis, unde nu exista pic de om in jur, o casa veche din stejar a fost renovata in speranta ca toti aceia care doresc sa fuga de agitatie si viata tumultoasa a marilor orase pentru a petrece cateva zile de recreere si decuplare de la stresul cotidian isi vor gasi aici linistea.
Peisajul din zona merita niste geamuri mari si panoramice, atat in vechiul pod, azi mansarda, cat si la parter, unde fostele camere batranesti s-au transformat intr-un living si o baie plus un loc de citit avand bineinteles apa rece, calda si caldura. Mult stejar vechi si caramida de demult au fost aduse si multa pasiune a fost adaugata muncii.
Curtea a primit si ea piatra facuta din dalta acum mai bine de 100 de ani, un ciubar incalzit cu Jacuzzi si lumini ambientale, care are in dreapta lui o filigorie din aceasi caramida veche ce a fost martora multor evenimente de-a lungul timpului.
A aparut un spatiu de joaca pentru cei mici, imediat ce se iese din ograda. Exista mult teren unde sa ascultati linistea sau sa va plimbati cu bicicleta, pe jos, cu trasura trasa de cai sau iarna cu sania.
Aici, timpul sta in loc, semnalul la telefon exista, dar trebuie sa te plimbi putin sa-l prinzi.
Daca vorbim de mancare, prietenii din satul vecin Colesti, prin restaurantul lor cu produse bio adunate de prin sat, va pot livra la usa curtii portii calde si generoase, voi bucurandu-va de tot ceea ce ofera acest minunat loc.

Localizare

Pensiunea este situata in localitatea Camp Moti, judetul Bihor, la aprox 100km de Oradea, Arad sau Deva.

Detalii Apusenium Guesthouse

Pensiunea dispune de 8 locuri de cazare în:

  • 2 camere cu un pat matrimonial si un pat de o persoana,
  • o canapea mare e 2 persoane in living.

Aveti la dispozitie locuri de parcare, foisorul cu gratar, bucataria complet utilata, cabina si cada de baie cu priveliste, uscator de par si prosoape de baie, ciubar incalzit cu jacuzzi, halate din partea casei, ceaun, loc de facut foc de tabara, foisor complet mobilat.

 Preturi Apusenium Guesthouse:

  • preturile sunt: 800 lei/noapte/toata locatia, in timpul saptamanii si 1000 lei/noapte/toata locatia, in weekend;
  • pentru grupuri mai mari se poate negocia un pret mai avantajos;
  • rezervarea se face pe baza de avans;
  • se inchiriaza pe minim 2 nopti.

Ce faceti in zona:

Va dam doar cateva indicii, cautati-le pe internet si va veti da seama ca sunt o groaza de lucruri de facut pentru cei activi: Platoul Carstic Vascau, Manastirea Izbuc, Pestera Campenasca, Tăul de la Colești, Tăul lui Ghib, Varnițele de la Izbuc, Cătunul Merișor, Pestera Ursilor, Pestere Meziad, Varful Bihor, Groapa Ruginoasa, Izvorul Minunilor Stana de Vale, Rezervatia Naturala Valea Sighistelului, Varful Piatra Graitoare.

Apusenium Guesthouse va asteapta cu drag sa o vizitati, sa va bucurați de locuri frumoase, cu eleganta si liniste.

V500.RO este site-ul grupurilor de Facebook Vacante sub 500 de euro si Vacante memorabile la preturi corecte – Dream big, travel cheap

Va invitam sa va alaturati noua! Despre grupuri puteti citi aici.

Lasă un comentariu

captcha-input
Servicii
Atitudinea personalului
Seriozitate
Profesionalism
Recomandati?
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed