Hotel Concorde se află pe Strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi din București. Cafenele, restaurante, centre de business, puncte de transport în comun – totul la distanță de câteva minute. Un punct ideal din care să porniți în explorare!

Concorde Old Bucharest ofera 5% reducere membrilor grupului si niste preturi excelente pentru 4 stele si locatia respectiva (incep de la 55 eur/camera dubla). Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati la rezervare codul „V500” si beneficiati de cea mai placuta vacanta sau business trip in inima Bucurestiului.
Istoria hotelului

1878 – Povestea clădirii Concorde începe la 1878, când este construită în stilul eclectic, cu influențe neoclasice, al epocii. Astăzi este monument istoric, datorită numeroaselor detalii cu valoare arhitecturală.

1920- 1935 – La subsol, se remarcă bolțile à vela din cărămidă, iar fațada păstrează o cariatidă – despre care anecdota spune că ar fi fost făcută să semene cu chipul lui Napoleon!

1960- 2006 – În perioada comunistă, reconstrucția clădirii Concorde a fost neglijată, iar în anul 2006 elementele de arhitectură neo-clasică abia mai puteau fi recunoscute.

2012 – Lucrările de reconstrucție, restaurare și consolidare au fost demarate în anul 2012 și păstrează fațadele originale, reconstituite în detaliu. Restaurarea acestei clădiri-monument istoric este o misiune pe care ne-am îndeplinit-o respectând standardele de siguranță internaționale.

2020 – Istoria continuă – astăzi, Hotelul Concorde o duce mai departe, conservând cu grijă urmele prețioase ale altor epoci.

Dublu acces la oraș

Hotel Concorde vă oferă acces rapid la zona istorică, prin intrarea de pe Strada Franceză. Dar și la zona de shopping și transport în comun, prin intrarea de pe Splaiul Independenței vis-a-vis de palatul de Justitie (Curtea de Apel).

Detalii care surprind

Clasic, cu accente prețioase. Funcțional, cu ornamente care surprind. În culori calde, cu texturi nobile. Un meniu bogat și proaspăt, servicii de calitate excelentă și întâmpinare călduroasă în clasicul lobby & bar și un sală de fitness, zonă de masaj și saună.

Întâlniri de afaceri și conferințe

Un spațiu dedicat întâlnirilor, cu arhitectură neoclasică, atmosferă rafinată, servicii eficiente. Succesul unei călătorii de afaceri depinde în mare măsură de cadrul în care se desfășoară. Stilul e locul.

Evenimente de familie și sociale

Hotelul Concorde este locul ideal pentru evenimente familiale sau sociale de până la 60 de invitați, oferind o parcare publică chiar lângă hotel, un meniu variat și 38 de camere și apartamente pentru oaspeții dumneavoastră.

Camere si facilitati

Cele 38 de camere stilate oferă confort ultramodern: mobilă din lemn masiv, perne de diferite tipuri si grade de confort, ferestre care se dechid către panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit.

Cameră superioară dublă sau twinCu până la 22 m² pentru relaxare. Paturi confortabile, King Size, Queen Zise sau Twin, dotate cu saltele ortopedice cu spumă de memorie. Camera are WiFi gratuit, funcționalitățile de Smart TV și priză USB și Espressor de cafea.

Camera Superioara cu balcon – Decor clasic cu accente de culoare într-un spațiu de până la 25 m². Cu paturi Queen, Twin sau King size. camerele noastre Superioară cu balcon care prezintă WI-FI gratuit, telefon și televizor Samsung Hotel Professional IPTV cu diverse aplicații multimedia, la care vă puteți conecta telefonul mobil sau tableta. Sistem de climatizare și priză USB. Camerele au balcon.

Cameră Deluxe cu balcon – Răsfăț matinal și confort într-un spațiu de până la 33 m². Pat Matrimonial Queen Size/ King Size sau Twin, în funcție de configurația camerei. Canapea extensibilă și pat suplimentar sau pătuț bebe la cerere. Saltea cu spumă de memorie. Sistem de climatizare și control acces centralizat. Mini-bar și welcome kit: cană fierbător apă și cafea inclusă.

Camera Grand Deluxe – Cadru clasic, elegant, gândit în jurul ideii de confort într-un spațiu de 41 m². Pat Twin sau King size în funcție de configurația camerei. Canapea extensibilă, pat suplimentar sau pătuț pentru copil la cerere. Perne de mărimi și umpluturi variate, perne și lenjerie din materiale antialergice certificate. Mini-bar și espressor de cafea.

Alte facilitati
 • Sală de fitness
 • Serviciu pentru bagaje
 • Zonă de masaj și saună
 • Plată card Visa/ Master Card/ Maestro
 • Wi-Fi de mare viteză (gratuit)
 • Curte privată
 • Centru de business
 • Supraveghere video
 • Sistem de climatizare
 • Control acces centralizat
 • Seif (în cameră și la recepție)
 • Smart TV
 • Telefon
 • Priză USB
 • Mini-bar
 • Pătuț pentru copil
 • Sistem de urgență în baie
 • Priză în baie
 • Baie cu cadă sau duș
 • Uscător de păr
 • Balcon
Recomandările Concorde

Descoperiți obiectivele turistice și culturale din Vechiul București, la pas! Dacă doriți să descoperiți toate punctele culturale din București, sunteți în locul potrivit. Hotel Concorde vă propune excursii de minimum 3 ore, pe jos, în compania echipei de ghizi.Tururile ghidate sunt disponibile în funcție de programul de vizitare al obiectivelor incluse în traseu. Citiți recomandările concierge-ului hotelului care vă vor dezvălui farmecul capitalei.

V500.RO este site-ul grupului de Facebook Vacante sub 500 de euro. Va invitam sa va alaturati noua! Despre grup puteti citi aici.

Lasă un comentariu

captcha-input
Servicii
Atitudinea personalului
Seriozitate
Profesionalism
Recomandati?
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed