De ce Hotelul plutitor Delta Ways?

Delta Dunarii este una dintre cele mai sigure destinații pentru o vacanta in Romania post-pandemie. Aici industria ospitalitatii este pregatita sa primeasca turistii în conditii de siguranta. Aici turistii pot practica un turism responsabil, lent, de vizitare, armonios imbinat cu biodiversitatea, multiculturalitatea, traditiile si gastronomia locala.
Turistii care viziteaza Delta Dunarii au experimentat deja o cazarea intr-o pensiune, fie ea la munte sau la mare. Sugestia noastra ar fi ca atunci cand vizitati Delta Dunarii sa alegeti o cazare pe un Hotel plutitor, ca o completare binevenita care va da posibilitatea sa simtiti spiritul Deltei, pe apa, aproape de natura, pe intreg parcursul sejurului dvs.

Localizare

Hotelul plutitor Delta Ways este amplasat in Sfantu Gheorghe in inima Deltei, aproape de cele mai frumoase si salbatice zone din Delta Dunarii. Hotelul a fost creat special pentru Delta Dunării, este o ambarcațiune de dimensiuni medii.
Printr-o reusita imbinare intre traditie si natura, in opinia noastra Sfantu Gheorghe este cea mai buna alegere pentru o vacanta in Delta. In completarea acestei minunate ambiante veti avea un sejur inedit si spectaculos pe un Hotel Plutitor.

Facilitati

Camerele de la Hotelul plutitor sunt tip cabine de vapor, au o suprafata de aproximativ 8mp si au tot confortul necesar: baie proprie, televizor, climatizare.
Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, TV, internet Wi-Fi, camere cu grup sanitar propriu, restaurant, punte de plaja.
Pe terasa acoperita dotata cu mobilier outdoor va puteti relaxa oricand, puteti sa admirati privelistea mirifica, sa va savurati ceaiul de dupa-amiaza sau sa faceti foto-safari.
Meniul meselor este alcatuit din specialitati din peste autohton (crap, caras, stiuca, somn), in proportie de 70 la suta. Bors de peste, peste prajit, plachie de peste, sarmalute sau ardei umplu cu peste, icre etc. La cerere se pot oferi si meniuri fara peste sau meniuri premium. Deasemenea de la barul hotelului se poate servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.

Activitati

Pornind de la hotelul plutitor se pot face excursii in in Delta Dunarii: Insula Sacalin- Laguna Melea, Gura Portitei, Padurea Letea, Lacul Rosu Padurea Caraorman, Varsarea Dunarii in Marea Neagra, Traseul Sulina. Transportul pe apa il asiguram noi. Fiind situat la marginea Deltei Dunarii, la Sfantu Gheorghe se poate ajunge doar pe apa cu ambarcatiuni rapide cu plecare din Tulcea, Mahmudia sau Murighiol.

V500.RO este site-ul grupului de Facebook Vacante sub 500 de euro. Va invitam sa va alaturati noua! Despre grup puteti citi aici.

Lasă un comentariu

captcha-input
Servicii
Atitudinea personalului
Seriozitate
Profesionalism
Recomandati?
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed