Predealul rămâne una dintre destinațiile turistice preferate ale românilor și nu numai. Mulți români abia acum încep să descopere frumusețile unice în Europa ale Carpaților, armonia peisajelor, liniștea dar și energia pe care ți le oferă o excursie pe pământurile natale.
În acest cadru natural de excepție, MANOR SKI HOTEL*** este gazda unei vacanțe perfecte, fie că preferați liniștea și intimitatea sau distracția și aventura.

Localizare

Unitatea de cazare are o poziționare excelentă, fiind situată la baza pârtiei de schi Clăbucet Sosire și fiind un punct de plecare spre diferite trasee montane și obiective turistice din zona Valea Prahovei.

Camere Manor Ski Hotel 

Manor Ski Hotel înseamnă armonie, confort, stil și eleganță într-un cadru natural de o frumusețe sălbatică neatinsă. Toate cele 46 de locuri de cazare asigură un confort de 3 stele, fiind completate de ultimele inovații în materie de servicii de găzduire.
Manor Ski Hotel pune la dispoziția oaspeților săi camere structurate astfel: Camere Single, Camere Duble cu balcon și Suite de familie cu balcon.
Camerele sunt renovate recent, amenajate modern, în culori calde și elegante și dispun de toate dotările necesare pentru a asigura un confort maxim turiștilor care poposesc la noi, în vacanță sau în interes de afaceri. Toate camerele dispun de internet wireless gratuit, minibar, televiziune prin cablu și grup sanitar propriu.

Facilitati Manor Ski Hotel

  • SALĂ DE CONFERINȚE
Manor Ski Hotel dispune de toate dotările și materialele necesare organizării oricărui tip de eveniment, indiferent dacă e vorba de conferințe de afaceri, sesiuni de team building, cursuri de pregătire profesională, banchete, petreceri corporative sau private, toate într-un cadru stilat dar și confortabil, în același timp.
  • RESTAURANT
Cu o capacitate de 80 de locuri, restaurantul din interiorul Manor Ski Hotel vă așteaptă să vă bucurați de preparate culinare gustoase într-o ambianță plăcută, caldă, primitoare. Eleganța detaliilor decorative, ospitalitatea gazdelor și măiestria bucătarilor noștri fac din restaurantul Manor Ski locul ideal pentru o cină deosebită, într-un cadru stilat și în același timp, confortabil.

Preturi Manor Ski Hotel:

  • pe timp de iarna preturile sunt intre 400 lei/noapte/camera dubla si 560 lei/noapte/camera de familie cu dormitor si sufragerie;
  • Copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare și masă, fără pat suplimentar;
  • Pentru copiii cu vârsta între 7 și 13 ani se achită 30% din tariful (include pat suplimentar și mic dejun);
  • Pentru copiii între 14 ani și 18 ani se achită 50% din tariful camerei (include pat suplimentar și mic dejun);
  • Check-in: 16:00; Check-out: 12:00;
  • Late check-out până în ora 15:00 – 25% din tariful/noapte al camerei sau suitei;
  • Late check-out până în ora 18:00 – 60% din tariful/noapte al camerei sau suitei;
  • Mic dejun – 4o RON.

Ce faceti in zona:

Poți să te relaxezi, pur și simplu, bucurându-te de natura din jur, poți încerca sporturile de iarnă sau diverse alte sporturi inedite (mountain biking, parapantă, cățărări, drumeții, etc.) sau poți veni să lucrezi într-un mediu relaxant.

Există de conferințe pentru sesiunile de team building și cursurile de pregătire profesională iar cei care doresc să își ia laptopul și să lucreze bucurându-se de aer curat au toate condițiile pentru asta.

Manor Ski Hotel va asteapta cu drag sa va bucurați de locuri frumoase, cu eleganta si liniste.

V500.RO este site-ul grupurilor de Facebook Vacante sub 500 de euro si Vacante memorabile la preturi corecte – Dream big, travel cheap

Va invitam sa va alaturati noua! Despre grupuri puteti citi aici.

Adresa

Adresa noastră:

Str. Teleferic, nr. 8B, Predeal

Lasă un comentariu

captcha-input
Servicii
Atitudinea personalului
Seriozitate
Profesionalism
Recomandati?
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed