Localizare

Pensiunea Hetvezer se afla in inima Secuimii, in judetul Harghita; mai exact, la poalele Muntilor Harghita-Madaras, in localitatea Sub Cetate, foarte aproape de Odorheiu Secuiesc.

Aveti la dispozitie trei cladiri amenajate cu gust: o pensiune si doua case. Acestea din urma sunt ideale in cazul in care aveti o familie mai numeroasa sau sositi alaturi de un grup de prieteni.

Cabana nr. 1 dispune de patru camere, doua bai, o bucatarie si living, cu posibilitatea de a gazdui opt persoane.
Cabana nr. 2 dispune de 5 camere, 3 bai, o bucatarie, 2 living, se poate gazdui 12-14 persoane.
Pensiunea dispune de opt camere, fiecare cu baie proprie.

Activitati la Pensiunea Hetvezer

Aflandu-va in imediata vecinatate a unei paduri de brazi, vi se ofera posibilitatea de a va odihni dupa haosul de zi cu zi si de a va incarca bateriile intr-un loc sigur si comod, relaxandu-va in sfarsit asa cum se cuvine.

Pensiunea Hetvezer este un foarte bun punct de pornire pentru excursii in Secuime si in Ardeal; in orice directie ati lua-o, aveti ocazia sa vizitati o multime de obiective turistice din zona.

Puteti vizita printre altele Varsagul, cea mai mare localitate de diaspora a judetului Harghita. Aici se afla Cascada Varsag, iar de la punctul de belvedere puteti admira toata zona, inclusiv Muntii Giurgeu. Alpinismul pe Harghita-Madaras este o experienta de neratat. La intoarcere merita sa opriti la panda de ursi pentru a-i observa in habitatul lor natural. Daca va intereseaza si raul Tarnava, respectiv, atractiile naturale si istorice de pe malul acestuia, porniti pe poteca tematica Zete si nu pierdeti nici ocazia de a culege ciuperci si de a va plimba cu caruta.

Facilitati la Pensiunea Hetvezer

Pentru cei care doresc un program mai relaxant exista posibilitatea de a juca fotbal, baschet, volei, ping-pong. Copiii dvs. au la dispozitie balansoare, tobogane, o trambulina mare; pot face baie in piscina, pot pescui in helesteul pensiunii sau se pot alatura adultilor pentru un meci de fotbal.

Piscina va asteapta si seara. Exista totodata trei locuri special amenajate pentru gratar si posibilitatea de a face foc de tabara, care ofera o atmosfera propice pentru conversatia cu familia, prietenii sau colegii. Cerul instelat este o priveliste de neuitat in tot acest timp.

Preturi la Pensiunea Hetvezer

Pretul cazarii in cladirea pensiunii: 90 RON/persoana/noapte.
Asiguram reducere de 30 la suta pentru copiii sub 12 ani, iar pentru copiii sub 3 ani, cazarea este gratuita.
Cabanele se inchiriaza cu urmatoarele preturi:

  • in partea stanga, cabana numarul 1 la 750 RON/noapte, 8-10 persoane
  • in partea dreapta, cabana numarul 2 la 1050 RON/noapte, 12-14 persoane

Serviciul de micul dejun nu este inclus si costa 30 RON/persoana/zi.
Oaspetii nostri pot folosi gratuit terenurile de sport, de joaca (leagan, tobogan), piscina cu apa incalzita (27° vara), masa de ping-pong, trambulina, gratarele, foisoarele si internetul wifi, contra cost pot folosi sauna (15 ron/pers/2 ore) si ciubarul (35 ron/pers/zi), pot inchiria biciclete MTB cross, atat pentru adulti cat si pentru copii.

V500.RO este site-ul grupului de Facebook Vacante sub 500 de euro. Va invitam sa va alaturati noua! Despre grup puteti citi aici.

Lasă un comentariu

captcha-input
Servicii
Atitudinea personalului
Seriozitate
Profesionalism
Recomandati?
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed