Voyager este o agentie de turism touroperatoare, infiintata in anul 2005, avand sediul in cladirea International Trade Center Brasov.

Servicii Voyager:

  • Emiterea biletelor de avion pentru toate companiile aeriene ce opereaza in Romania;
  • Organizarea celor mai frumoase vacante: Pentru turistii agentiei au fost create itinerarii deosebite si experiente unice in: Iordania, Aruba, Curacao, Republica Dominicana, Cuba, Marea Britanie, Franta, Olanda, Austria, Suedia, Ungaria, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Malta, Croatia, Bulgaria, Republica Moldova, Cehia, Egipt, Maroc, Israel, Cipru, Grecia, Turcia, Tunisia, Emiratele Arabe, Qatar, Oman, Thailanda, Indonesia, Malaezia, Singapore, Mauritius, India, Maldive, Kenya, China si Coreea de Sud.
  • Organizarea vacante personalizate pentru turisti romani si straini in Romania (marea majoritate a turistilor straini care apeleaza la serviciile agentiei sunt din Canada, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Olanda, Australia, Emiratele Arabe Unite, Brazilia sau India )

Atuuri Voyager:

  • Mii de turisti au fost in excursiile si vacantele organizate in toata lumea;
  • agentia pune pasiune in ceea ce face; pasiunea este ingredientul principal al unei vacante reusite!

Ce spun turistii despre Voyager: poti sa citesti AICI

Cum reuseste agentia sa ofere tarife competitive:

  • Datorita volumului mare de vanzari, agentia a negociat pentru clientii ei cele mai bune tarife direct cu hotelierii sau parteneri din tara de destinatie;
  • agentia este orientata spre obtinerea de profit din volum de vanzari, astfel incat a minimizat la maxim comisionul propriu si a eliminat comisioanele intermediarilor;
  • agentia a eficientizat munca in biroul propriu in asa fel incat sa poata functiona cu costuri scazute. Inclusiv orarul de lucru a fost gandit in asa fel incat sa nu produca costuri suplimentare inutile.

V500.RO este site-ul grupului de Facebook Vacante sub 500 de euro. Va invitam sa va alaturati noua! Despre grup puteti citi aici.

Program de Lucru

Luni

09.00-17.30

Marti

09.00-17.30

Miercuri

09.00-17.30

Joi

09.00-17.30

Vineri

09.00-17.30

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Lasă un comentariu

captcha-input
Servicii
Atitudinea personalului
Seriozitate
Profesionalism
Recomandati?
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed