Agentia de turism 1Click Travel ofera pachete de vacanta in toata lumea, atat vacante exotice, cat si circuite si sejururi in Grecia, Turcia, Tunisia sau Egipt.

Echipa

Echipa 1Click Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare). Echipa este pregatita la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor de turism.

De-a lungul anilor, echipa 1Click Travel a acumulat experiență și a evoluat, oferind clienților sai din Baia Mare, dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Servicii

1Click Travel oferta toate serviciile de turism posibile. Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, agentia vă va ghida și vă va găsi cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Agentia are peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion). Lucrează cu acestia în fiecare zi, permițându-le astfel să aiba acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, 1Click Travel parcurge toate ofertele, alege și personalizează destinația și o prezintă clientului.
Totodată, prin website-ul agentiei, clientul are la dispozitie tehnologie astfel incat să poată căuta și singur, la orice oră, destinațiile și serviciile dorite.

Agentia vinde:

  • pachete – sejururi in Grecia, Turcia, Spania, EAU, Egipt sau Tunisia;
  • cazari individuale in Romania, Grecia, Bulgaria;
  • circuite cu avion sau autocar;
  • luna de miere si vacante in destinatii exotice.

In concluzie

1Click Travel a investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a vă informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, 1Click Travel consideră că personalul dedicat aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

V500.RO este site-ul grupului de Facebook Vacante sub 500 de euro. Va invitam sa va alaturati noua! Despre grup puteti citi aici.

Lasă un comentariu

captcha-input
Servicii
Atitudinea personalului
Seriozitate
Profesionalism
Recomandati?
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed